Event & Demo

Å bli sett og hørt kan noen ganger være viktigere enn noe annet!

RS_Logo

Gjennom forskjellige typer event, demonstrasjoner, messer og utstillinger, kan du skape en helt unik kontakt med kunden.

God planlegging er svært viktig for å skape det perfekte arrangementet. For oss er hver kunde unik og vi etterstreber gode løsninger tilpasset den enkelte.

Selv om man kan standardisere mange ting, så vet vi at alle kunder er unike, dermed etterstreber vi gode løsninger tilpasset den enkelte kundes behov. Ekstra gøy er det når vi får jobbe med litt utradisjonelle løsninger.

Det er ikke spesielt vanskelig å by på ”kaffe og kaker”, utfordringen er å nå ut med et perfeksjonert budskap mens vi hele tiden har kunden i fokus. Dette krever en profesjonell og dedikert stab med høy sosial kompetanse.

Vi har jobbet med mange forskjellige prosjekter som har krevd ulike løsninger når det gjelder oppbygging av eksponeringer. Det gjør oss til en enda mer komplett leverandør for deg!

Vi har for eksempel et eget studio som produserer materiell og rekvisitter i henhold til dine behov, og for de mer grandiose prosjektene har vi vår egen trailer som kan brukes som bærbare møteplass ute i feltet.