RS_Logo

Hvem er vi?

Retail Repair AS er søsterselskapet til Retail Support Norge AS. Vi spesialiserer oss innen reparasjon og service av elektronikk og mekanisk utstyr.

Vårt mål er å yte god service gjennom god kommunikasjon og kvalitet i arbeidet som blir utført. Med høy kompetanse på området og fleksible løsninger kan vi tilpasse oss etter kunden/leverandøren sine behov og krav.»

Et utvalg av våre kunder:

RS_Logo

Verksted 2023

2023 er året vi virkelig har gledet oss til. Vi fortsetter veksten videre og vil fortsette å opprettholde en høy standard i arbeidet vi utfører. Med gode faste teknikere kan vi garantere spiss kompetanse innen utendørs og innendørs elektronikk varer.

Samtidig vil vi fokusere på netthandel og økt tilgjengelighet av reservedeler på produktene vi jobber med i dag. Dette er bevist miljø valg vi gjør, samtidig som vi lar kundene våre reparere sine egne produkter. Salg av lett brukte produkter vil også bli lagt ut for salg dette året. Dette er noe vi har jobbet lenge med å få på plass og gleder oss til å se responsen.

“On site repair” er vi landsdekkende og utfører oppdrag i over 200 butikker rundt om i landet. Her har vi godt opplærte teknikere som utfører diagnose og reparasjoner av IMBOX sine sko-impregneringsmaskiner. 

Previous slide
Next slide

William Thomas

Daglig leder

Email: w.thomas@rs-norway.com

Mobil privat: 974 94 402 

Kontor : 909 61 111

Morten Berner

Eier

Email: m.berner@rs-norway.com

Mobil privat: 975 25 357

Kontor: 909 61 111

RS_Logo